Голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко прокоментував успішне проведення спецоперації Головного управління розвідки Міністерства оборони України на Тендрівській косі. За його словами, ці дії мають далекосяжні наслідки і свідчать про ефективність української розвідки, пише ТСН.

“Операція на Тендрівській косі була ретельно спланована і успішно виконана. Її завдання мали стратегічне значення для подальших дій ЗСУ. Завдяки цій операції ми змогли отримати важливу інформацію про дислокацію ворожих сил, їхні слабкі місця та плани”, – зазначив Тимочко.

Також читайте: Буданов розповів про плани Кремля в Україні

Експерт також підкреслив, що успіх спецоперації став можливим завдяки наявності розгалуженої агентурної мережі в Криму. “Це свідчить про те, що українська розвідка веде активну роботу в окупованому Криму і має там надійних союзників”, – сказав він.

“Завдяки таким операціям ми поступово послаблюємо ворога і створюємо умови для подальшого звільнення наших територій”, – підсумував Тимочко.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦