Маск нібито переслідував її за її “жіночність і дивацтво” ще з дитинства

У своїх останніх заявах у соціальних мережах 20-річна Вівіан Вілсон, трансгендерна донька Ілона Маска, висловила низку серйозних звинувачень на адресу свого батька. Вона опублікувала допис на X Threads, звинувативши Маска в численних проступках, зокрема, назвавши його “серійним перелюбником”.

Вілсон звинуватила генерального директора Tesla в тому, що йому байдужі зміни клімату, і він бреше про свою програму колонізації Марса. Вона також стверджувала, що Маск висловлював дискримінаційні погляди, називаючи арабську мову “мовою ворога”, і піддавався судовим позовам за дискримінацію.

Також читайте: Могилевська розчулила відео з доньками з київського вокзалу

У своєму дописі Вівіан також критикувала батька за його спроби створити образ “християнського сім’янина”. Вона заявила, що Маск ніколи не був у церкві і не є тим, за кого себе видає. Вілсон зазначила, що Маск нібито переслідував її за її “жіночність і дивацтво” ще з дитинства.

Відносини між Вівіан і Маском завжди були напруженими. Маск неодноразово називав доньку “комуністкою” і звинувачував у відчуженні через “пробуджений розум”. Він стверджував, що його обманом змусили погодитися на блокатори статевого дозрівання для Вівіан, і висловлював своє обурення щодо цього.

У 2022 році Вівіан офіційно змінила свою стать на жіночу та змінила ім’я з “Ксав’єра” на Вівіан Дженна Вілсон. Вона заявила, що більше не хоче бути пов’язаною з Маском “жодним чином”. Її рішення з’явилося через три дні після її 18-річчя, хоча судові документи були оприлюднені лише після Дня батька.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦