Українські розвідники здійснили успішний рейд та знищили ворога і його техніку

Українські спецпризначенці Головного управління розвідки Міноборони України провели успішну операцію на Тендрівській косі. Завдяки професійним діям наших захисників було знищено ворожу техніку, укріплення та завдано втрат особовому складу противника. 

Як повідомили у ГУР, українські розвідники успішно виконали операцію на Тендрівській косі, що в північній частині Чорного моря.

The Ukrainian Marine Divisions

Підрозділи “Артан” та Морського центру ГУР МО України провели нічну операцію, під час якої висадилися на Тендрівській косі та знищили ворожу броньовану техніку, включаючи МТ-ЛБ та комплекс РЕБ противника, а також зруйнували російські фортифікації.

Також читайте: Прорив кордону в Курській області: Cили борони України рухаються в Суджу

Пресслужба Головного управління розвідки України повідомила, що під час бою російські сили зазнали втрат серед особового складу, але точна кількість ще невідома. Українські розвідники успішно виконали всі завдання та відійшли без втрат.

Ця операція є частиною великого плану Сил безпеки і оборони України, спрямованого на посилення контролю над регіоном. Тендрівська коса, довжиною близько 65 км та шириною до 1,8 км, розташована поблизу окупованого Криму.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦