Артистка вже заговорила про нові стосунки, проте поки не спішить їх починати

20 років шлюбу для співачки Камалії закінчилися розлученням. Її колишній — Мохаммад Захур — не розкривав причину руйнування їхнього союзу, Камалія ж вирішила порушити мовчанку.

В недавньому інтерв’ю вона пояснила, що причиною розлучення була образа.

“Я не можу терпіти знущань. Я вільна людина, і коли хтось намагається мене придушити, я просто тікаю. Достатньо одного необережного слова, щоб я пішла. Саме так і сталося з Захуром”, – поділилася Камалія. Співачка додала, що хоча вона готова давати людям другий шанс, але образи мають властивість накопичуватися, і в якийсь момент чаша терпіння переповнюється.

Також читайте: Могилевська розчулила відео з доньками з київського вокзалу

За словами артистки, останньою краплею, яка призвела до розриву, стала сварка, пов’язана з дочкою Мохаммада Захура від попереднього шлюбу. Камалія зізналася, що у них не склалися стосунки, а колишній чоловік став на бік дочки, що стало додатковим ударом по співачці.

Попри розлучення, Камалія не виключає можливості нових стосунків. Вона зізналася, що у неї багато друзів-чоловіків, які проявляють до неї знаки уваги. Однак співачка не поспішає з висновками і хоче бути впевненою у своїх почуттях перед тим, як розпочати нові стосунки.

“Так, є чоловік, який мені дуже подобається, але мені треба подумати”, – додала Камалія.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦