Співачка здійснила мрію Софії та зробила зворушливий подарунок

Українська співачка Наталія Могилевська у свій день народження вирішила зробити подарунок не собі, а своїм донькам. Як зізналася артистка, вона відчула неймовірну радість, спостерігаючи за щастям своїх дітей.

Особливу увагу співачка приділила молодшій доньці Софії, яка вже кілька років мріяла про власний електромобіль. І на цей день народження мрія дівчинки здійснилася. Радісна Софія одразу ж сіла за кермо нового авто і з того часу завжди паркує його поруч з татовою машиною.

“Я ніколи не думала, що в свій день народження буду такою щасливою, спостерігаючи за радістю своїх дітей. Для мене це найкращий подарунок”, – поділилася своїми емоціями Наталія Могилевська.

Також читайте: Могилевська розчулила відео з доньками з київського вокзалу

Співачка зазначила, що для неї важливо дарувати своїм дітям радість і підтримувати їхні мрії. Саме тому вона вирішила зробити цей день особливим для всієї родини.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦