Свою золоту медаль легкоатлетка присвятила ЗСУ

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх здобула золоту медаль у стрибках у висоту на Олімпійських іграх-2024 у Парижі. Ця перемога стала черговим яскравим досягненням українського спорту і викликала шквал емоцій як у самої спортсменки, так і в усій країні.

“Я виборола золоту нагороду для нашої країни. Я дуже щаслива”, – зізналася Магучіх у коментарі для Суспільне Спорт.

Спортсменка присвятила свою перемогу Україні, висловивши щиру вдячність Збройним Силам України, волонтерам та всім, хто боронить нашу державу.

Також читайте: Україна увійшла до топ-20 медального заліку на Олімпіаді-2024

“Хочу подякувати ЗСУ, військовим, волонтерам. Це медалі для всієї країни”, – наголосила Магучіх.

Попри велику відповідальність і хвилювання перед змаганнями, Ярослава змогла зосередитися і показати високий результат. “Я була дуже добре налаштована. Звичайно, Олімпійські ігри раз на чотири роки. Але я намагалася про це не думати, бо все ж це свято спорту. У мене була така мотивація, приїхала лідеркою сезону зі світовим рекордом”, – поділилася своїми враженнями спортсменка.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦