Не виключено, що Росія отримує протитанкові ракетні комплекси Bulsae-4 від Північної Кореї.

Нещодавно комплекс Bulsae-4 було помічено на північній лінії фронту в Україні, де він випустив шість ракет, повідомляє Forbes.

Читайте також: Аналітики ISW проаналізували, чи зможе РФ провести новий наступ

У червні президент Росії Володимир Путін відвідав Пхеньян для зустрічі з лідером КНДР Кім Чен Ином і підписав оборонний пакт. Через шість тижнів після цього, ймовірно, північнокорейська ракетна установка з’явилася біля лінії фронту в південній частині Росії, неподалік від кордону з Україною.

Bulsae-4

Зміцнення військових зв’язків між Росією та Північною Кореєю вже починає впливати на хід бойових дій. Якщо КНДР дійсно постачає бронетехніку Росії, це може допомогти вирішити проблему нестачі спеціалізованих бойових машин у російських військ.

Український безпілотник виявив невідомий об’єкт біля Вовчанська в Харківській області, який після аналізу був ідентифікований як Bulsae-4. Цей комплекс представляє собою шестиколісний танковий винищувач, оснащений масивною баштою з вісьмома протитанковими керованими ракетами, що мають дальність кілька миль.

Forbes пише, що Росія зазнає великих втрат сучасних танків і бронетранспортерів, тому не виключено, що на українському фронті можуть з’явитися й інші північнокорейські бойові машини, такі як танки Pokpung-ho і бронетранспортери M2010, які мають однакове шасі з Bulsae-4.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦