УЗ  запускає спеціальний вагон для пасажирів з дітьми до 8 років 

З 8 серпня українські діти та їхні батьки зможуть подорожувати залізницею з більшим комфортом. “Укрзалізниця” запускає перший в Україні дитячий вагон, який курсуватиме на маршруті Харків-Ясіня.

Проєкт створення спеціального вагона для маленьких пасажирів реалізовано спільно з ЮНІСЕФ за фінансової підтримки уряду Бельгії. Вагон обладнаний усім необхідним для комфортної подорожі дітей: дитячими манежами, пеленальними столиками та іншими зручностями.

Раніше: Українцям обіцяють підвищення цін на пальне

“Ми прагнемо зробити “Укрзалізницю” найдружнішою до дітей залізницею в Європі”, – зазначив голова правління “Укрзалізниці” Євген Лященко. За його словами, компанія планує розширити флот дитячих вагонів до кінця року.

Придбати квитки на поїздку в дитячому вагоні можна виключно через мобільний застосунок “Укрзалізниці”. Вартість проїзду в такому вагоні не відрізняється від вартості квитків у звичайних купе.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦