Співачка відсвяткувала день народження у колі сім’ї та поділилася зворушливими кадрами

Українська співачка Наталія Могилевська відзначила день народження у теплій атмосфері домашнього свята. Артистка поділилася в соціальних мережах зворушливими кадрами, на яких зафіксовані милі сімейні моменти.

Особливу увагу привертає відео, на якому доньки співачки вітають її з днем народження. Дівчатка влаштували для мами справжнє свято: прикрасили терасу будинку, подарували величезний букет квітів та спекли торт. На відео вперше можна побачити обличчя молодшої дочки Софійки.

Разом із доньками та чоловіком Валентином, Наталія Могилевська поділилася своїми емоціями від свята. Співачка зізналася, що кожен день з ним – це день народження, адже поряд з коханим чоловіком і дітьми вона відчуває себе щасливою.

Читайте також: Ющенко неочікувано заспівав з гуртом Badstreet boys – відео

Як подарунок для чоловіка, Наталія Могилевська написала і виконала пісню, в якій висловила свою вдячність та кохання. У пісні також звучать голоси дітей, які зізнаються в любові до мами. Цей зворушливий подарунок став справжнім сюрпризом для Валентина.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦