Останні місяці літа цього року обіцяють бути непростими, принаймні так стверджують езотерики. За їхніми прогнозами, 8 серпня 2024 року стане своєрідним “судним днем” для кожної людини.

Такий висновок фахівці зробили, виходячи з нумерологічних розрахунків, пише УНІАН. Адже дата 8 серпня 2024 року складається з трьох вісімок (8.08.2024), а вісімку в нумерології пов’язують з планетою Сатурн, символом карми та відповідальності.

Езотерики застерігають, що в цей день кожен зіткнеться з наслідками своїх вчинків. Це може бути звільнення, розрив стосунків, фінансові втрати або інші неприємності. Однак, на їхню думку, всі ці події спрямовані на особистісний ріст і самовдосконалення.

Також читайте: Як кількість букв в імені впливає на долю

Щоб підготуватися до цього дня, езотерики радять звертати увагу на знаки, які посилає доля. Це можуть бути повторювані цифри, незвичайні збіги або відчуття внутрішньої тривоги. Важливо також проаналізувати своє життя і визначити, які зміни необхідно зробити.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦