49-річна Нгуен Нгок Мі Кім каже, що повна відсутність сну ніяк не вплинула на її здоров’я

У в’єтнамській провінції Лонг Ан мешкає незвичайна жінка, яка стверджує, що не спала вже понад три десятиліття. 49-річна Нгуен Нгок Мі Кім відома серед місцевих жителів як “швачка, яка ніколи не спить”.

За словами жінки, вона привчила себе до такого режиму з дитинства, коли любила читати до пізньої ночі. Пізніше, працюючи швачкою, вона часто засиджувалася до ранку, щоб виконати всі замовлення. Згодом потреба у сні зникла зовсім.

“Я просто сиділа за швейною машинкою і не наважувалася спати, бо боялася не впоратися з роботою”, – розповідає Мі Кім. За її словами, спочатку було важко, але з часом організм звик до відсутності сну.

Також читайте: 57-річна жінка обрала евтаназію через важку хворобу: фото

Хоча медики ще не підтвердили цю дивну здатність жінки, її історія стала вірусною у соціальних мережах. Багато людей приїжджають до неї, щоб переконатися на власні очі, що вона дійсно не спить. Місцеві жителі підтверджують, що бачили її за роботою цілодобово.

“Світло завжди увімкнене, а двері завжди відчинені, тому люди можуть просто зайти та подивитися на її роботу, якщо захочуть”, – розповідають сусіди Мі Кім.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦