Білоруський самопроголошений президент змінився у не найкращий бік

Журналісти та користувачі соціальних мереж помітили, що вигляд Лукашенка значно змінився за останні два роки. Відзначається, що він набрав вагу, ледь пересувається та часто шукає опору. 

Опозиційне видання “Зеркало” повідомляє, що у 69-річного політика спостерігається послаблення кісток і м’язів, проблеми зі слухом, діабет другого типу та, можливо, онкологічні захворювання.

Відомо, що Лукашенко вже роками не може відновитися після операції на колінному суглобі і страждає на погіршення зору. ЗМІ також повідомляють, що у травні 2023 року на параді перемоги в Москві Лукашенку стало зле, і його довелося відвозити “швидкою”. Після цього випадку російські медики неодноразово вилітали до Мінська для його лікування.

Також читайте: Російська армія відходить із Криму: експерт вказав на ознаки

Нещодавній інцидент в Астані лише підтверджує погіршення стану здоров’я білоруського диктатора. 3 липня Лукашенко прибув до Астани, але за кілька годин його стан різко погіршився. Під час виступу на саміті він виглядав блідим і говорив невпевнено.

Ці події викликають занепокоєння щодо майбутнього Лукашенка і можливого впливу його здоров’я на політичну ситуацію в Білорусі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦