Кудрицький наголосив на необхідності ощадливого енергоспоживання 

Голова компанії НЕК “Укенерго” Володимир Кудрицький закликав українців вже зараз переходити на більш ощадливий режим споживання електроенергії, щоб успішно пройти опалювальний сезон.

За його словами, енергетики роблять усе можливе для відновлення пошкоджених об’єктів та підготовки системи до зими, але підтримка кожного громадянина є критично важливою.

“Температура знизилася на 10 градусів, а минулого тижня з планового ремонту вийшли додаткові генерувальні потужності. Споживачі отримали тимчасове полегшення”, — зазначив він.

Також читайте: В Укренерго налякали прогнозом на зиму

Енергетики продовжують роботу, ремонтують пошкоджені об’єкти та встановлюють захист. Кудрицький підкреслив, що останні дронові атаки довели ефективність цих заходів.

“Ми готуємо енергосистему до зими. Прошу всіх, хто має таку можливість, переносьте споживання електроенергії на денні години, з 11:00 до 15:00, коли сонячна активність найвища і сонячні станції працюють найкраще. Також прошу звикати до економного використання електроенергії вранці та ввечері. Ця звичка стане нам у пригоді восени та взимку”, — додав Кудрицький.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦