Еміля Ішкулова підвищили та призначили на нову посаду

Командування Десантно-штурмових військ повідомило про кадрові зміни в 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді.

Новим комбригом став досвідчений бойовий офіцер, який має значний досвід бойових дій та нагороджений високими державними нагородами.

Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ відреагувало на звернення бійців 80 ОДШБр, які просили не проводити кадрових змін та не звільняти командира Еміля Ішкулова.

Також читайте: Генштаб повідомив, хто забезпечив перебої з електропостачанням в РФ

У ДШВ після цього звернення підтвердили кадрові зміни, зазначивши, що інформація про це рішення широко розповсюджується, але часто супроводжується неправильними тлумаченнями та неточностями.

Командування пояснило, що Ішкулова вирішили призначити на вищу посаду.

“Зважаючи на неоціненний бойовий та командирський досвід цього офіцера, рішенням військового керівництва полковника Ішкулова буде призначено на вищу посаду”, – повідомили в командуванні.

Військове керівництво вважає, що це рішення дозволить максимально ефективно використати його знання, навички та лідерські якості в масштабі ДШВ ЗСУ.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦