Вибухи сталися в районах щонайменше чотирьох електропідстанцій на Росії

Українські сили успішно атакували енергетичні об’єкти в Курській області РФ. В результаті вибухів на підстанціях, що забезпечували роботу залізничного сполучення, в регіоні виникли серйозні проблеми з електропостачанням.

Ці дії є частиною стратегії по підриву військово-економічного потенціалу Росії. У Генштабі 29 липня повідомили, що по об’єктах працювали сили Центру спеціальних операцій “А” СБУ спільно з силами Сил оборони.

Генштаб уточнив, що йдеться про роботу в області систем ППО противника та вибухи в районах щонайменше чотирьох підстанцій. Як наслідок, фіксуються перебої з електропостачанням у Понировському, Курському та Солнцевському районах Курської області.

Також читайте: Окупанти матимуть проблеми з бронетехнікою: в ISW оцінили дії росіян

“Ураження були здійснені силами та засобами Центру спеціальних операцій “А” СБУ у взаємодії з іншими складовими Сил оборони. Російська промисловість, що працює на війну проти України, є законною ціллю для наших військ”, — йдеться у повідомленні.

Ці об’єкти забезпечують функціонування залізниці РФ, яка здійснює перевезення озброєння та військової техніки для підтримки своєї окупаційної армії.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦