Адвокатка Регіна Гусейнова, яка представляє інтереси 18-річного В’ячеслава Зінченка, підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон, заявила, що жодного прямого доказу його вини досі не було представлено.

В ефірі “Київ 24” Гусейнова наголосила на неприпустимості розголошення імені та прізвища підозрюваного у такій резонансній справі, яка викликає безліч контроверсійних емоцій. Вона зазначила, що це є порушенням закону і призводить до збудження емоцій у суспільстві, де багато людей вже вважають Зінченка винним та винесли йому вирок.

Читайте також: Неонацистські кола РФ взяли відповідальність за вбивство Фаріон: що відомо про рух NS/WP

Адвокатка наголосила, що тільки суд може визначити винуватість цієї людини. Якщо ж подивитися на реакції в соцмережах, то ситуація виглядає як “портал у пекло'”. Вона також підкреслила, що їй як юристці не зрозуміло, чому Зінченко перебуває на лаві підсудних, оскільки жодного прямого доказу його вини не було представлено.

вбивство фаріон

Також Гусейнова розкритикувала рішення відзначити правоохоронців за розкриття цієї справи, стверджуючи, що справу ще не завершено, а підозрюваного не визнано винним. А давати нагороди за виконання своїх службових обов’язків – це нонсенс, вважає юристка. За її словами, це як нагороджувати лікарів за лікування, а вчителів – за викладання.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦