Мер Києва Віталій Кличко затвердив створення робочої групи щодо питань Житнього ринку, як його модернізувати та ефективно надалі використовувати.

Учасники мають знайти шляхи, як привести будівлі критого ринку, що розташована на вулиці Верхній Вал, 16, до належного стану. До групи увійшли експерти, чиновники міської ради та громадські активісти. Про це повідомив голова Громадської ради при КМДА Геннадій Кривошея.

Читайте також: У Пирогові реставрують 200-річну хату з Хрещатика: фото

До обов’язків роботи групи увійде створення пропозицій та рекомендацій щодо того, як має функціонувати надалі ринок. Головою комітету буде заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Серед членів робочої групи: представники Громадської Ради при КМДА 2021-2023 Олександр Лисенко та Тарас Білінський; український кулінар Євген Клопотенко; нардепка Ганна Бондар тощо.

У дописі Кривошея також поділився повноваженнями робочої групи.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦