Перед ударами по аеродрому в Саках фіксували політ західного літака-розвідника

Проросійські блогери висловили невдоволення після чергової серії ударів по військових об’єктах в окупованому Криму. Зокрема, вони закидають російському командуванню бездіяльність перед атакою.

Одним із найбільш обурених став автор телеграм-каналу Fighterbomber. Він зауважив, що перед ударами в небі над півостровом тривалий час кружляв американський літак-розвідник Boeing RC-135, що свідчить про заздалегідь сплановану атаку. Блогер додав, що російські військові не вжили жодних ефективних заходів для протидії розвідці противника.

“Вся планета бачила, як цей літак збирає розвіддані для майбутнього удару. А ми лише відзвітували про те, як нібито “розвернули” його одним винищувачем. Але це не змінило ситуації”, – обурився автор каналу.

Раніше: Окупанти бояться втратити свої кораблі в Азовському морі та вивели їх

Після публікації цього допису в мережі з’явилася інформація про нові влучання по військових об’єктах в Криму. Це свідчить про те, що розвідка противника була успішною, а російські військові не змогли запобігти атаці.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦