Відомий астролог та екстрасенс Влад Росс стверджує, що серпень 2024 року стане початком періоду катастроф для росії, який триватиме до весни 2025 року. За його словами, цей період завершиться переворотом у Кремлі.

Своїм прогнозом він поділився на YouTube-каналі “PeopleLife”.

Читайте також: Землі загрожують два роки потужних сонячних штормів

Катастрофічні передбачення

Росс зазначив, що серпень завжди був складним місяцем для Російської Федерації через протистояння знака Лева, який символізує гординю та прагнення до влади. Він також звернув увагу на те, що вже в липні у Краснодарському краї почалися масштабні пожежі, а серпень принесе ще більше лих.

Енергетична ситуація в Україні

Щодо України, Влад Росс повідомив, що серпень не принесе погіршення енергетичної ситуації порівняно з липнем. Взимку можливі відключення світла, але атомні станції будуть відновлені до опалювального сезону, що забезпечить стабільність енергопостачання.

Фінансова криза

Астролог попереджає про можливу фінансову кризу з 5 серпня через ретроградний Меркурій. Також, 14 серпня з’єднання Марса з Юпітером створить небезпеку нових військових конфліктів. Серпень буде вирішальним місяцем на фронті, а близько 19 серпня можуть відбутися важливі події.

Можливий напад

Росс також зазначив, що під час Олімпійських ігор у Парижі може відбутися напад на Чернігівську, Київську та Житомирську області. Він закликає бути готовими до цієї загрози.

За словами Влада Росса, Росію очікує період великих змін і нестабільності, що почнеться у серпні 2024 року і завершиться навесні 2025 року.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦