Очільник МЗС Україні зробив важливу заяву після переговорів із Ван І

Україна ніколи не підкориться ультиматумам з боку будь-якої держави. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зробив важливу заяву після переговорів з китайським колегою Ван І, зазначивши, що Україна не прийматиме жодних ультиматумів.

“Україна не поступалася жодним вимогам Путіна і ніколи не буде підкорятися, якщо хтось спробує тиснути на нас ультиматумами. Президент Зеленський, держава Україна і її народ не підкоряться,” – наголосив Кулеба.

Кулеба Дмитро
Кулеба Дмитро

Кулеба також зазначив, що Ван І погодився з необхідністю досягнення “справедливого та стійкого миру”, а не створення “ілюзії миру”.

Раніше: У Держдепі прокоментували візит Кулеби в Китай

Нагадаємо, що у лютому минулого року Китай представив “мирний план” з 12 пропозицій щодо припинення вогню, який не містить конкретних кроків. Україна вважає, що ці пропозиції Пекіна призведуть до замороження конфлікту.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦