Повідомляється, що загинула половина членів екіпажу  

У Південній частині Атлантичного океану затонуло рибальське судно Argos Georgia з 27 членами екіпажу, серед яких були громадяни Росії. 

The Guardian з посиланням на місцеву владу повідомляє, що як мінімум вісім людей загинули, семеро вважаються зниклими безвісти.

Судно, що йшло під прапором острова Святої Єлени, увечері 22 липня подало сигнал про «неконтрольоване затоплення». Воно знаходилося за 200 морських миль на схід від столиці Фолклендських (Мальвінських) островів Стенлі.

До рятувальної операції залучили кілька суден та вертоліт, проте пошуки були тимчасово припинені через шторм та вітряну погоду. 

23 липня пошуки поновилися. Чотирнадцять людей дісталися рятувальних надувних плотів, потім їм допомогли судна, які прибули на допомогу. Тіла загиблих поки що не впізнані.

Раніше: У Москві підірвали авто з топвійськовим, йому відірвало ноги: фото

Спочатку було відомо про загибель шести людей, проте EFE з посиланням на дані іспанської автономної спільноти Галісія повідомила про вісім. Пошуки сімох зниклих продовжуються. На борту були громадяни Іспанії, Росії, Індонезії, Перу, Уругваю.

Тим часом офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова під час брифінгу заявила, що росіяни, які знаходилися на борту Argos Georgia, не постраждали.

«За попередньою інформацією, російські громадяни, які знаходяться на борту норвезького рибальського судна Argos Georgia, що затонуло біля Фолклендських островів, не постраждали», – сказала вона. Захарова підкреслила, що МЗС триматиме ситуацію на контролі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦