Відомий композитор і народний артист України Олександр Злотник висловив свою основну думку про діяльність артисток Софії Ротару та Алли Пугачової в умовах війни.

Злотник, який тривалий час співпрацював з Ротару, в інтерв’ю oboz.ua зазначив, що вже давно не спілкувався з нею. Він не може зрозуміти, чому артистка обмежується лише короткими повідомленнями в соціальних мережах і не висловлює чітку позицію щодо війни та геноциду українців.

Читайте також: Ющенко неочікувано заспівав з гуртом Badstreet boys – відео

Олександр Злотик

Він наголосив, що на час війни не мав жодних розмов з нею. За словами Злотника, кожен обирає свій шлях, а чому Ротару обрала таку позицію, він не знає.

Злотник також висловився про Аллу Пугачову, відзначивши її чітку позицію та рішучі дії. Він підкреслив, що Пугачова завжди ставила моральні принципи вище за матеріальні блага і часто допомагала іншим артистам. Вона має свою думку та позицію.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦