Під час вибуху постраждав заступник начальника центру супутникового зв’язку ЗС РФ 

У Москві зранку 24 липня стався вибух в автомобілі Toyota Prado, в якому знаходився заступник начальника центру супутникового зв’язку ЗС РФ Андрій Торгашов та його дружина. Внаслідок вибуху чоловіку відірвало ноги, а жінка отримала поранення.

За даними росЗМІ, вибухівка була закладена під днищем автомобіля в районі водійського сидіння і спрацювала, коли Торгашов завів машину.

Після вибуху Торгашов, попри тяжкі травми, самостійно перебинтував себе, а сусіди, які почули вибух, допомогли йому дістатися до дитячого майданчика, де й очікували на приїзд швидкої допомоги.

Наразі Торгашов перебуває у реанімації у тяжкому стані.

За даними російських пабліків, причиною вибуху автомобіля заступника начальника радіоцентру військової частини супутникового зв’язку Андрія Торгашова на півночі Москви стала “детонація вибухового пристрою, встановленого в ньому”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦