Окупанти приховують удар по військовій частині 

У ніч проти 23 липня безпілотники здійснили масовану атаку на окупований Севастополь. За твердженням окупаційної влади, над окупованим Кримом та Чорним морем було перехоплено та знищено 21 дрон.

Окупаційний “губернатор” Севастополя Михайло Развожаєв повідомив про знищення 15 безпілотників над акваторією міста. Уламки одного з дронів впали в садовому товаристві, пошкодивши вантажний автомобіль. Уламки ще одного дрона впали біля будинку в іншому садовому товаристві. Жертв та постраждалих не зафіксовано.

За даними Міноборони РФ, протягом ночі також було перехоплено та знищено:

  • 2 безпілотники над Брянською областю;
  • 2 безпілотники над Бєлгородською областю.

Губернатор Краснодарського краю повідомив, що в результаті атаки на порт «Кавказ» пошкоджено поромне судно, є загиблий та поранені з-поміж співробітників порту та членів екіпажу.

Раніше: Дрони масовано атакували РФ: влупили по НПЗ та військовому аеродрому

Тим часом паблік ASTRA повідомляє, що внаслідок нічної атаки безпілотників у Севастополі постраждала військова частина росіян:

“За даними джерел ASTRA в екстрених службах анексованого регіону, як мінімум один із 21 атакуючих сьогодні вночі Севастополь БПЛА не був збитий і влучив до будівлі в/ч 65372 на Монастирському шосе. Про постраждалих невідомо”.

Зазначається, що в/ч 65372 – це окремий радіовузол особливого призначення ГРУ ГШ ЗС РФ.  

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦