Спікер Палати представників Конгресу США вважає, що Трамп “покаже силу”

Після виходу Джо Байдена з президентських перегонів республіканці засумнівалися про його здатність доопрацювати до кінця свого терміну. Його повноваження завершаться лише у січні наступного року.

Президент США Джо Байден повинен піти у відставку з посади слідом за відмовою від висування на новий термін, заявив речник палати представників, республіканець Майк Джонсон.

«Якщо Джо Байден не підходить для того, щоб балотуватися у президенти, він не підходить і для виконання обов’язків президента. Він має негайно подати у відставку. Вибори президента 5 листопада – це не так скоро», – написав він у Х.

За словами спікера, саме Трамп завдяки телефонному дзвінку може зупинити російську війну в Україні.

“Я абсолютно впевнений, що президент Трамп зможе покласти край цьому конфлікту, тому що він продемонструє силу. Ми підтримуємо ідею миру через силу. Ми не мали цього за три з половиною роки адміністрації Байдена. Це було з точністю до навпаки”, – сказав він.

Раніше: Байден зняв кандидатуру з президентських перегонів у США

Джонсон вважає, Трамп у телефонній розмові “висуне погрози та вимоги супротивникам у всьому світі, на які вони звертають увагу, тому що в певному сенсі бояться його”.  

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦