Кандидат від республіканців назвав американського лідера “шахраєм”

Джо Байден увійде в історію як найгірший президент США, заявив колишній американський лідер Дональд Трамп, коментуючи відмову чинного глави держави від участі у президентських перегонах.

«Байден – найгірший президент в історії країни. Він входить до найгірших президентів в історії нашої країни», – заявив журналістам Трамп.

Раніше: Байден зняв кандидатуру з президентських перегонів у США

Крім цього Трамп заявив, що перемогти на виборах віцепрезидентку Камалу Гарріс, чию кандидатуру запропонував Байден, буде набагато легше, ніж чинного президента.

Після невдалих дебатів із Трампом у червні Байден під тиском однопартійців 21 липня заявив, що ухвалив рішення вийти з президентських перегонів. Він наголосив, що хоче зосередитися на виконанні своїх поточних обов’язків до кінця терміну.

Трамп також назвав Байдена”шахраєм”. “Джо Байден не був придатний для того, щоб балотуватися в президенти”. За його словами “він досягнув посади президента лише завдяки брехні, фейковим новинам і тому, що не виходив зі свого підвалу”, – додав Трамп.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦