Правоохоронні органи продовжують розслідування вбивства колишньої нардепки Ірини Фаріон, вивчаючи всі можливі версії, включаючи ту, що пов’язана з Росією.

Про це президент України Володимир Зеленськоий написав у Telegram.

Президент зазначив, що сьогодні зранку були представлені нові доповіді від міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка та голови Служби безпеки України Василя Малюка про хід розслідування вбивства Ірини Фаріон.

Також читайте: Ірина Фаріон померла у лікарні після замаху

“Зараз активно перевіряються всі доступні камери спостереження, проводиться опитування свідків та обстежується територія кількох районів. Розглядаються всі версії, включаючи ту, що може бути пов’язана з Росією”, — зазначив президент.

Зеленський підкреслив, що для розслідування залучені всі необхідні сили Національної поліції та СБУ. Міністр внутрішніх справ, заступники генерального прокурора, а також керівники Національної поліції і СБУ перебувають у Львові.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦