Місцева влада подбала про особливе місце

Донька громадської діячки та мовознавиці Ірини Фаріон Софія Семчишин повідомила про дату та час похорону своєї матері, яку вбили пострілом в голову 19 липня у Львові.

Стало відомо, що парастас за Іриною Фаріон відбудеться у неділю, 21 липня, о 19:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, розташованому на вулиці Театральна, 11 у Львові. Попрощатися з нею можна буде до 22:00 того ж вечора.

Також читайте: Ірина Фаріон померла у лікарні після замаху

Чин похорону розпочнеться в понеділок, 22 липня, о 14:00 в тому ж храмі. Після церемонії Ірину Фаріон поховають на Личаківському кладовищі на центральній алеї, неподалік могили Володимира Івасюка.

“Ми невимовно сумуємо… Ми будемо робити все, щоб втілити Твої ідеї у життя і щоб Ти побачила Україну своєї мрії: українську, сильну, наступальну, Україну-переможця!”, – написала донька Фаріон у Фейсбуці.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦