В РФ заявили про масовану атаку на Крим дронами з повітря і моря

Морські та повітряні дрони СБУ спільно з ВМСУ уразили російську базу берегової охорони на озері Донузлав

Морські та повітряні дрони СБУ спільно з ВМСУ успішно атакували базу берегової охорони РФ на озері Донузлав у Криму. За даними українських джерел, атака призвела до значних пошкоджень та виведення з ладу штабу, складу боєприпасів, електропідстанції, технічних споруд та вогневих позицій ворога.

Росія звинувачує Україну в атаках безпілотниками. Міноборони РФ стверджує, що вночі 17 липня російські ППО перехопили та знищили 33 безпілотники над Кримом та 2 – над Брянською областю. Крім того, за їхніми словами, в Чорному морі було знищено 10 безпілотних катерів, які прямували до Криму.

Також читайте: Індійський астролог: скоро Україна отримає важливу перемогу

Українські ЗМІ спростовують твердження РФ. Джерела СБУ стверджують, що саме українські дрони та катери здійснили атаку на базу Донузлав, завдавши значних збитків окупантам.

СБУ та ВМСУ чітко дають зрозуміти росіянам, що їм слід повернути незаконно захоплене українське майно, інакше подібні атаки продовжуватимуться.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦