Індійський астролог Алакх Ніраджан дав новий прогноз щодо можливого завершення війни в Україні.

Він вважає, що у вересні та жовтні 2024 року Україна може досягти важливої перемоги, яка змусить росію розпочати переговори. Однак, за його словами, ціна миру може бути високою — Україні, можливо, доведеться відмовитися від деяких територій.

Читайте також: Умєров розповів, що буде з Україною у разі перемоги Трампа на виборах у США

В етері YouTube-каналу “Мій світ” Ніраджан зазначив, що наприкінці вересня та на початку жовтня буде найбільш сприятливий період для України. Цей час, на його думку, буде навіть сприятливішим, ніж у квітні минулого року.

Україна

Він підкреслив, що вікно можливостей для України відкриється саме у ці місяці, і країна зможе здобути перемогу, на основі якої можна буде приймати рішення щодо зупинки війни.

Астролог також попередив, що наслідки помилки можуть бути значними, тому важливо використовувати цей період максимально ефективно.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦