Президент Америки може знищити шанси демократів на перемогу в Палаті представників

Колишня спікерка Палати представників Ненсі Пелосі в приватній розмові з президентом США Джо Байденом заявила, що той, згідно з опитуваннями, не зможе перемогти Дональда Трампа на президентських виборах. Про це повідомляє CNN, посилаючись на чотири поінформовані джерела.

Пелосі також зазначила, що продовження балотування Байдена може підірвати шанси демократів на перемогу в Палаті представників у листопаді. У відповідь Байден запевнив, що бачив опитування, які свідчать про його можливу перемогу над Трампом, і став у захисті щодо отриманих даних.

Ненсі Пелосі

Згідно з джерелами, Байден під час розмови залучив свого давнього радника Майка Донілона для обговорення деталей опитувань. Телефонний дзвінок між Байденом та Пелосі став другим відомим після невдалих дебатів президента 27 червня. Хоча точна дата розмови невідома, але вона, ймовірно, відбулася на початку липня.

Також читайте: Умєров розповів, що буде з Україною у разі перемоги Трампа на виборах у США

Після невдалих дебатів Байдена, Пелосі слухала занепокоєння своїх колег щодо його кандидатури. Вона зауважила, що рішення щодо участі у виборах залежить від самого Байдена, наголошуючи на необхідності швидкого ухвалення рішення через обмежений час.

Представник Білого дому Ендрю Бейтс відмовився розповісти подробиці розмови, але підтвердив, що Байден залишається кандидатом від партії та планує перемогти на виборах. Представник Пелосі також зазначив, що політикиня перебуває в Каліфорнії з 12 липня і відтоді не спілкувалася з Байденом.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦