У Конотопі запроваджено графіки подачі води через відключення електроенергії

У зв’язку з відсутністю електропостачання в деяких районах Конотопа, Сумська область, влада міста запровадила графіки подачі води.

За словами міського голови Артема Семеніхіна, водопостачання буде доступне лише вранці та ввечері в мікрорайонах “Житломасив”, “КВРЗ” та селі Підлипне.

Вода вимкнення посуд

Раніше: The New York Times оцінило майбутнє української енергетики

“Через те, що в місті фактично немає електроенергії, у двох мікрорайонах та селі Підлипному практично відсутнє водопостачання”, – пояснив Семеніхін. “Сьогодні в тестовому режимі, а завтра на постійній основі воду подають від 6:00 до 10:00 та від 16:00 до 22:00”.

Вода буде подаватися за допомогою генераторів, що робить її дорогою. Замість того, щоб ремонтувати колектори та водопровід, влада міста вирішила використовувати ці кошти для забезпечення жителів водою в спеку.

Окрім графіків подачі води, у Конотопі також працюють “Пункти незламності”, де містяни можуть зарядити свої ґаджети та скористатися Інтернетом.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦