Силами оборони України вживаються заходи для недопущення прориву ворожих ДРГ

Хоча наразі не зафіксовано значного скупчення ворожих військ біля Чернігівської та Сумської областей, ситуація на прикордонні залишається напруженою. Про це повідомив речник ОТУ “Сіверськ” Вадим Мисник, пише ТСН.

“Державний кордон на цих напрямках сягає сотень кілометрів, тому ворог має можливість розосередити свої сили”, – зазначив він.

Раніше: Окупанти більше не зможуть користуватися краденою технікою: нове розпорядження РФ

Мисник підкреслив, що оперативна ситуація в регіоні суттєво не змінилася. Окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти, використовуючи артилерію різного калібру, FPV-дрони, ударні розвідувальні безпілотники, а також літаки та гелікоптери з керованими та некерованими авіабомбами.

“Силами оборони України вживаються заходи для недопущення прориву ворожих ДРГ та диверсійно-розвідувальних груп”, – додав речник.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦