Наречений у костюмі та наречена в пишній сукні ледь відбули вінчання

Нещодавно у TikTok стало вірусним відео з українського весілля, яке відбулося в аномальну спеку. Фотографиня з Чернівців Ліна поділилася роликом, який розчулив та розвеселив тисячі глядачів.

На відео одягнений у костюм наречений та наречена в пишній сукні стоять у церкві. Спека сягає +37 градусів, і щоб допомогти парі впоратися з нестерпною спекою, свідок тримає біля спітнілого обличчя чоловіка маленький вентилятор, а хтось з гостей направив на пару великий. На іншому кадрі наречену обдувають віялом.

Вас також зацікавить: Як легше переносити спеку: корисні поради, які працюють

Відео здобуло шалену популярність, зібравши понад 2,7 мільйона переглядів, 82 тисячі лайків і сотні коментарів. Користувачі мережі похвалили свідка за кмітливість та поділилися власними курйозними історіями про весілля в спеку.

@liggarr #фотографчернівці ♬ Весела пісня – ТІК

“Ми вінчалися при +34. Чоловік був лише в сорочці (жилет і піджак відкинули одразу). Я ледь не виключилась в церкві, втрималась на думці, що якщо впаду, то всі будуть думати, що невістка відьма”, – написала одна з користувачок.

“У нас сьогодні річниця весілля, я у церкві знепритомніла. Потім батюшка питав, чи завжди таке зі мною у церкві”, – поділилася інша.

Відео стало ще одним доказом того, що справжня любов та підтримка друзів можуть подолати будь-які труднощі, навіть аномальну спеку.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦