У ніч проти 16 липня в деяких районах міста зникло електропостачання

Вночі 16 липня в окупованому Маріуполі пролунало щонайменше п’ять вибухів, що призвело до часткового знеструмлення міста.

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі зазначив, що вибухи пролунали в різних районах міста, зокрема, два “прильоти” зафіксовано між мікрорайоном “Невський” та Агробазою в напрямку селища Мангуш.

Також читайте: Окупанти більше не зможуть користуватися краденою технікою: нове розпорядження РФ

“Ймовірно, спрацювали системи ППО окупантів, адже спочатку було викрито їхнє розташування, а потім вони самі стали мішенню”, – зазначив Андрющенко.

Також є інформація про можливі “прильоти” або падіння уламків в районі Білосарайської коси та села Мелекіне Маріупольського району.

Внаслідок обстрілу в Маріуполі частково зникло електропостачання. У Центральному районі міста, зокрема, у мікрорайоні Новоселівка, спостерігається повний блекаут.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦