У Кремлі запевняють, що вживають усіх необхідних заходів для безпеки владіміра путіна, враховуючи світову напруженість та замах на Дональда Трампа.

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що для захисту Путіна вживають необхідних заходів, враховуючи ескалацію напруженості у світі. Він підкреслив, що рівень захисту російського лідера посилено.

Читайте також: Зеленський озвучив кроки до підготовки другого Саміту миру

“Її (безпеку – Ред.) посилено з урахуванням ескалації напруженості у світі та незалежно від замаху на Трампа”, – сказав Пєсков.

путін

Марія Захарова, речниця МЗС РФ, також прокоментувала замах на колишнього президента США Дональда Трампа, звинувативши США в розпалюванні ненависті до політичних опонентів. Вона нагадала про американську традицію замахів на президентів та кандидатів у президенти.

У ніч проти 14 липня під час виступу Трампа в Пенсильванії пролунала стрілянина. В результаті цього політика поранило у вухо, але є й загиблі. Президент США Джо Байден поспілкувався з Трампом після інциденту, хоча подробиць розмови поки що не розголошують.

Володимир Зеленський також прокоментував замах на Трампа, заявивши, що “такому насильству немає виправдань”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦