Її мужність і стійкість у боротьбі з раком надихнули багатьох людей  

13 липня 2024 року пішла з життя відома американська акторка Шеннен Догерті, яка протягом дев’яти років боролася з раком. Їй було 53 роки.

Догерті здобула славу завдяки головним ролям у культових серіалах “Усі жінки – відьми” та “Беверлі-Гіллз, 90210”. Її смерть стала важкою втратою для світу кіно та телебачення.

Про смерть акторки повідомила її близька подруга Леслі Слоун. “З важким серцем я підтверджую смерть Шеннен Догерті”, – написала вона. “Вона програла боротьбу з раком після багатьох років боротьби з ним”.

Колеги Догерті по всій індустрії висловили свої співчуття та поділилися спогадами про неї.

Роуз МакГавен, яка не працювала з Догерті на знімальному майданчику, але була з нею знайома, написала: “Вона була чудовою акторкою, режисеркою та подругою. Нехай вона нарешті знайде спокій”.

Алісса Мілано, яка грала з Догерті в “Зачарованих”, визнала, що між ними були “складні стосунки”, але додала, що “поважала її як колегу і вважала талановитою акторкою”.

Також читайте: Учасник Голосу країни отримав серйозне поранення на передовій

Доріан Ґреґорі, який знімався з Догерті в “Беверлі-Гіллз, 90210”, назвав її смерть “жахливою втратою”.

Браян Краузе, який також грав з Догерті в “Зачарованих”, подякував їй за “важливу настанову” та сказав, що “завжди пам’ятатиме її”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦