Російські штурмові загони складаються з піхотинців, в’язнів та поранених солдатів

Російські військові командири відправляють поранених солдатів назад на передову для участі у так званих “м’ясних штурмах”, не надаючи їм належної медичної допомоги. Деякі окупанти виходять на поле бою навіть на милицях, що свідчить про зневагу до власних військових. Про це повідомляє The Telegraph.

Українські військові зазначають, що полонені росіяни часто мають рани, отримані під час попередніх атак. Наприклад, один із солдатів, захоплений у полон, мав поранення ока, оброблене лише закривавленими ганчірками.

Багато російських військовослужбовців, які були поранені, знову відправляють на лінію вогню без належного лікування. Солдати навіть записували відеозвернення з проханням про допомогу до свого командування та особисто до президента Володимира Путіна, проте їхні прохання часто ігноруються.

Російські штурмові загони складаються з піхотинців, в’язнів та поранених солдатів. Британська військова розвідка зазначає, що за останні два місяці Росія втратила близько 70 тисяч військовослужбовців, і ця тенденція продовжується.

Раніше: В Росії після удару по Охматдиту закликали вбивати українців та їхніх дітей

Українські військові повідомляють, що бачили, як поранених росіян змушували йти на штурм із милицями. У полон потрапляють солдати з тяжкими пораненнями, яких залишають без допомоги на полі бою. Наприклад, один російський військовий з гнилою ногою, від осколкового поранення, був евакуйований українськими медиками, які пізніше змушені були ампутувати кінцівку.

Тактика використання поранених солдатів як живого щита та відправлення їх у “м’ясні штурми” демонструє грубе нехтування людським життям з боку російського командування. Це підкреслює жорстокість і безжалісність стратегії ведення війни Росією, яка продовжує використовувати своїх солдатів як витратний матеріал.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦