Канал “Царьград” олігарха Костянтина Малофєєва визнав навмисний удар по лікарні

 На російському телеканалі “Царгород” вийшла колонка оглядача Андрія Перли, в якій він виправдав удар по дитячій лікарні “Охматдит” у Києві, який стався 8 липня.

У статті під заголовком “Дитяча лікарня в Києві – не випадковість. Настав час визнати це і перестати боятися” Перла стверджує, що Збройні Сили РФ не повинні шкодувати українських дітей.

“Нещадний закон війни дуже простий: таких ворогів не можна вважати людьми. Треба усвідомити – просто й страшно: з того боку немає людей. Жодної людини. Наші ракети не вбивають людей. Жодної людини. Там не люди”, – пише Перла.

За його словами, слідуючи цілям “СВО”, українці мають “у паніці бігти на Захід. За польський кордон. З-під обстрілу. З руїн своїх міст та будинків. Втрачаючи на ходу жовто-сині прапори та капці”. Перла вважає, що виправдовуватися за удар по “Охматдиту” не треба, а щоб це припинилося, українці мають здатися, “і тоді ми, можливо, пощадимо вас”.

Читайте також: У ракеті X-101, яка атакувала Охматдит, знайшли західні чипи

“Так ось, я хотів би поставити ще одне запитання. Можливо, нам уже варто погодитись з тим, що по той бік Дніпра немає мирного населення? І перетворити їхні міста на “Газу” – з простою та ясною метою врятувати від смерті своїх дітей”, – пише Перла.

Офіційні особи РФ заявляли, що удару по “Охматдиту” 8 липня було завдано збитої з курсу американської ракети ППО, яка була випущена для відбиття російської атаки “по військових об’єктах України”. однак численні докази свідчать, що це була російська ракета.

Андрій Перла – політичний оглядач “Царгорода”. У 2012-2016 роках працював в Адміністрації Президента помічником повпреда в Уральському федеральному окрузі. У 2016 – 2017 рр. був керівником департаменту громадських комунікацій уряду, анексованого Росією Севастополя. Неодноразово виступав в ефірах державних російських телеканалів та ЗМІ, зокрема в ефірі пропагандиста Володимира Соловйова.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦