Потрібно зібрати 350 тисяч гривень на операцію та реабілітацію 

Музикант і військовий Давид Маскиса, відомий своєю участю у шоу “Голос країни 12” у команді Наді Дорофєєвої, зазнав тяжкого поранення на фронті.

Про це повідомив музикант Євген Пугачов, а Надя Дорофєєва поділилася цією інформацією у своєму дописі. Згідно з повідомленням, Давид отримав осколкове поранення у спину під час служби, що спричинило серйозні ускладнення.

Наразі Давид Маскиса проходить лікування. Для повного відновлення йому необхідна операція, яка є дорогою. Надя Дорофєєва звернулася до всіх небайдужих із проханням допомогти зібрати кошти на операцію та реабілітацію. Це коштує 350 тисяч гривень.

Раніше: Одеський ексвійськком Борисов постане перед судом: усі подробиці

“Під час несення служби Давид отримав осколкове поранення в спину, яке згодом дало серйозне ускладнення. Наразі Давид пройшов перший етап екстреної стабілізації свого стану, пересувається з великими труднощами та готується до коштовної операції та подальшої реабілітації”, – йдеться в повідомленні Пугачова.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦