Президент США Джо Байден пообіцяв перемогти конкурента Дональда Трампа під час президентських виборів в Америці. Про це він заявив на пресконференції за підсумками саміту НАТО.

Президент США Джо Байден
Президент США Джо Байден

Він назвав себе найкомпетентнішим кандидатом, щоб перемогти суперника. Байден наголосив, що вже один раз виграв у Трампа, і має намір зробити це знову.

Водночас він висловив упевненість у здатності віцепрезидентки Камали Гарріс керувати країною, але обмовився та переплутав її з Трампом. “Я не обрав би віцепрезидента Трампа на цю посаду, якби не думав, що вона підходить для посади президента”.

Раніше на саміті Джо Байден також обмовився і назвав російського лідера Володимира Путіна президентом України, передав йому слово, представляючи Володимира Зеленського. Проте, президент США швидко зрозумів помилку і пожартував, сказав, що має намір «перемогти президента Путіна».

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦