Президент України Володимир Зеленський назвав владіміра путіна “дрібним лідером” і зазначив, що російський президент буде ненавидіти будь-якого президента США, незалежно від результату майбутніх виборів.

Зеленський зробив цю заяву під час виступу у Президентському фонді та Інституті Рональда Рейгана, пише Zn.ua. Він підкреслив, що Путін не любить Америку і ненавидить Україну через своє несприйняття демократії.

Читайте також: НАТО надасть Україні життєво важливу допомогу – Столтенберг

За його словами, Джо Байден і Дональд Трамп дуже різні, але вони обидва підтримують демократію. Тому мені здається, що путін ненавидітиме їх обох.

Володимир Зеленський

Він також наголосив, що західним політикам не варто зважати на ставлення путіна, оскільки економіка США значно перевищує російську. На думку Зеленського, думка Кремля не має значного впливу.

“Путіна не можна назвати “великим лідером”. Він дрібний. Справді маленький. Але коли ми починаємо його боятися, він “стає більшим”. І це помилка всього Заходу”, – зауважив Зеленський.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦