46-річний американський актор Бенджі Грегорі, відомий за роль Браяна Таннера у серіалі “Альф”, знайдений мертвим у своєму автомобілі разом із собакою.

Інформацію підтвердили в офісі судово-медичного експерта округу Марікопа в Арізоні.

Тіло Грегорі було виявлено 13 червня на автостоянці біля банку в місті Пеорія. Поруч із ним знаходився його мертвий собака-компаньйон Ганс. Старша сестра актора Ребекка Херцберг-Пфафінгер повідомила, що причину смерті поки не встановлено, але є припущення, що він міг померти від теплового удару.

Також читайте: Померла російська акторка Анастасія Заворотнюк: грала няню Віку з України

Журнал People зазначає, що в день перед смертю температура в Пеорії перевищувала 42 градуси за Цельсієм. Сестра актора також розповіла, що він страждав на депресію, біполярні розлади і порушення сну, через що міг не спати по кілька діб.

Найвідомішою роллю Грегорі став Браян Таннер у серіалі “Альф”, який виходив з 1986 по 1990 рік. Грегорі також знімався в інших телепроєктах, таких як “Мерфі Браун”, “Команда “А””, “Сутінкова зона” та “Панки Брюстера”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦