На думку співачки, російська сторона переступила всі межі людяності та моральності

Відома російська співачка Алла Пугачова не лишилася осторонь трагедії, яка сталася 8 липня в Києві. Вона публічно засудила обстріл дитячої лікарні “Охматдит”, який спричинив жертви та постраждалих серед дітей.

На своїй сторінці в Instagram Пугачова опублікувала фотографію, на якій зображена маленька дитина, вся в крові та бинтах. Знімок був зроблений одразу після ворожого обстрілу.

“Бог терплячий, але всьому є межа”, – підписала фотографію співачка.

Цим постом Пугачова чітко дала зрозуміти, що вважає дії російських окупантів жахливим злочином, який не має виправдання.

Читайте також: В Охматдиті втрачено єдину в країні онкогематологічну лабораторію

Публікація співачки вже зібрала тисячі вподобань, деякі люди дякують їй за сміливість та засуджують дії Росії. Однак коментатори з рф воліють засудити співачку, бо вона нічого не пише про дітей з рф.

Нагадаємо, російські ракети вдарили по лікарні вранці 8 липня. Внаслідок обстрілу загинули та постраждали люди, серед яких є діти. Будівля лікарні серйозно пошкоджена.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦