Наразі невідомо, які саме заходи вживатиме Польща для стимулювання повернення українців 

Польща зобов’язалася вжити заходів для стимулювання повернення українських біженців до України з метою вступу до лав Збройних Сил України та інших силових структур.

Відповідна домовленість міститься в Угоді про співробітництво у сфері безпеки між Україною та Республікою Польща, яку було підписано 8 липня цього року під час візиту Президента України Володимира Зеленського до Варшави.

Також читайте: Україна змінює правила виїзду чоловіків за кордон

Пункт 14 Угоди чітко говорить:

“Польща на прохання України заохочуватиме громадян України повертатися до України для служби у Збройних Силах України та інших Силах безпеки й оборони”.

Наразі невідомо, які саме заходи вживатиме Польща для стимулювання повернення українців. Деталі щодо цього питання не розкриваються в Угоді.

Додамо, Польща прийняла найбільшу кількість українських біженців – понад 4 мільйони людей. Уряд Польщі надає українцям всебічну підтримку, включаючи тимчасовий притулок, соціальні виплати та доступ до ринку праці.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦