Її гаджети виявилися у величезній в’язниці 

Жінка, яка шукала свої загублені AirPods за допомогою програми Find My Device від Apple, отримала несподіваний результат, коли виявила, що вони знаходяться у в’язниці Райкерс, сумновідомій в’язниці на острові Райкерс у Нью-Йорку.

Джослін, власниця AirPods, поділилася своїм здивуванням у публікації в соціальних мережах, написавши: “Чому мої AirPods у в’язниці Райкерс?”. Її допис швидко став вірусним, викликавши хвилю коментарів та запитань.

Також читайте: Чому люди почали цілуватися

Деякі користувачі висловили занепокоєння тим, як AirPods потрапили до в’язниці, припускаючи, що вони могли бути незаконно пронесені контрабандою або кимось із персоналу. Інші висловили огиду до думки про те, щоб використовувати AirPods, які побували у в’язниці, посилаючись на можливу присутність бруду або навіть небезпечних речовин.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦