Вже відомо про 40 загиблих, серед яких четверо дітей

Український президент прокоментував наслідки атаки російських військ на Україну 8 липня. Станом на 11:48 9 липня відомо про 38 загиблих, серед яких четверо дітей. 

У своєму Telegram-каналі президент написав, що після масованої атаки РФ поранено майже 200 людей.

“Усім надається допомога. У лікарнях Києва перебувають 64 людини, 28 госпіталізовано в Кривому Розі, 6 – у Дніпрі. З “Охматдиту” всі пацієнти переведені в інші медичні заклади. В місцях влучання ракет рятувальні роботи тривали всю ніч. Залучено майже 400 рятувальників”, – додав він.

Також читайте: Втрати Росії у війні перетнули нову психологічну позначку

Зеленський підкреслив, що продовжується робота над посиленням захисту українських міст і громад від російських атак. Він наголосив на важливості міжнародної підтримки та подякував лідерам, які допомагають Україні.

У ДСНС повідомили, що аварійно-рятувальні роботи на території Охматдиту в Києві завершені.

“2 осіб загинуло, за медичною допомогою звернулося 32 поранених. Госпіталізовано з травмами 8 дітей”, – додали рятувальники.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦