До медичного закладу звертається велика кількість охочих допомогти

Дитяча лікарня “Охматдит” потребує допомоги після ракетного удару. 8 липня 2024 року російські окупанти завдали ракетного удару по одній з найвідоміших дитячих лікарень України – “Охматдиту”. Внаслідок обстрілу було пошкоджено будівлі та корпуси, є постраждалі.

Київ обстріл Охматдит

Українці вже об’єдналися, щоб допомогти “Охматдиту” оговтатися від цієї трагедії. Ви можете долучитися до рятівної справи кількома способами:

Зверніться з донорською кров’ю. Запаси крові у лікарні вичерпані, тому будь-яка ваша крапля має значення. Здати кров можна за адресою: м. Київ, вул. Волинська, 42.

Зробіть грошовий внесок. Кошти будуть спрямовані на закупівлю ліків, медичного обладнання та ремонт пошкоджених приміщень. Ви можете переказати кошти на рахунок лікарні:

Підтримати лікарню можна за посиланнями:

Запропонуйте свою допомогу. Лікарні потрібні волонтери для виконання різноманітних завдань: догляду за пацієнтами, допомоги з перекладом, психологічної підтримки тощо. Зверніться до координатора волонтерського руху за номером +38067 444 55 66.

Раніше: В Охматдиті втрачено єдину в країні онкогематологічну лабораторію

Поширюйте інформацію. Чим більше людей знатимуть про трагедію, тим більше допомоги зможе отримати “Охматдит”. Ви можете поділитися цією інформацією у своїх соціальних мережах, на форумах та інших онлайн-платформах.

Перед тим, як здавати кров або робити грошовий внесок, переконайтеся, що ви маєте справу з офіційними представниками лікарні. Не переказуйте кошти на невідомі рахунки.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦