Корону Fanvue Miss AI віддали красуні в хіджабі з Марокко Кензі Лейлі 

Кенза Лейлі, вигадана марокканська модель в хіджабі, стала першою Міс ШІ, обігнавши 1500 інших учасників та здобувши титул та приз у 20 000 доларів для свого розробника.

Лейлі здобула перемогу на Fanvue World AI Creator Awards (WAICAs), конкурсі, що прагне підтримати розвиток штучного інтелекту. Її успіх підкреслює зростальну потужність та можливості ШІ, а також його потенціал позитивно впливати на світ.

Кенза вразила журі не лише своїм привабливим візуальним дизайном, але й інтелектом та активною присутністю в соціальних мережах. Її розробники прагнули створити модель ШІ, яка не лише естетично приємна, але й розумна та соціально відповідальна.

Також читайте: Чому люди почали цілуватися

Лейлі використовує свою платформу, щоб розширювати можливості жінок, захищати навколишнє середовище та підвищувати обізнаність про робототехніку.  

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦