У Києві вже майже добу тривають рятувальні роботи на місцях ракетних ударів, оскільки під завалами досі можуть залишатися люди.

Рятувально-пошукові роботи в Києві тривають вже майже добу після масованого ракетного удару, завданого російськими військами. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник в етері “Радіо Свобода”.

Читайте також: В Охматдиті втрачено єдину в країні онкогематологічну лабораторію

За його словами, існує ймовірність, що під завалами будівель можуть перебувати люди.

дснс рятувальники

Зараз рятувальники працюють на двох локаціях: у дитячій лікарні “Охматдит” та в житловому будинку в Шевченківському районі, на Сирці. Поворозник наголосив, що поки не завершаться роботи на цих об’єктах, неможливо точно сказати, чи є ще люди під завалами.

Нагадаємо, що вчора зранку російські війська завдали масованого ракетного удару по Києву двома хвилями, спричинивши потужні вибухи у місті. Ракети влучили, зокрема, у лікарню “Охматдит” та житловий будинок у Шевченківському районі, а також руйнування сталися в Солом’янському, Голосіївському, Дніпровському та Деснянському районах.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦